Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧林
Lo Lam
 
Filmography (1962-1971)
 
  監製 (35 films)
    英雄掌上野荼薇 (1962)    
    復活玫瑰 (1963)    
    老襯行大運 (1963)    
    奪魂旗(下集) (1963)    
    奪魂旗(上集) (1963)    
    李仙 (1963)    
    密底算盤 (1963)    
    海底龍吟劍(上集) (1964)    
    半壁江山一美人 (1964)    
    海底龍吟劍(下集) (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    摩登二世祖 (1964)    
    生神仙 (1964)    
    化身情人 (1965)    
    蕭聲震武林(下集) (1965)    
    蕭聲震武林(上集) (1965)    
    碧落紅塵(大結局) (1966)    
    神秘的血案 (1966)    
    劫火紅蓮(上集) (1966)    
    荳寇干戈(下集) (1966)    
    少女情 (1967)    
    鳳舞驚魂 (1967)    
    莫負青春 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    小五義大破銅網陣 (1968)    
    玉樓三鳳 (1968)    
    春光無限好 (1968)    
    獨眼俠 (1968)    
    君子劍 (1969)    
    瓊花仙子 (1970)    
    瘋狂酒吧 (1970)    
    學府新潮 (1970)    
    滿肚密圈 (1970)    
    小姐不在家 (1970)    
    日月神童 (1971)