Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
金基範
Kim Ki-Bum  ♂
Aliases:  김기범,  金起範





 
Filmography (1967-1984)
 
  演員 (42 films)
    黃昏的劍客 (1967)    
    盲劒鳳舞 (1969)    
    美人恩情英雄血 (1969)    
    刀光劍影盲女劍 (1969)    
    飛龍奪寶 (1971)    
    毒火神掌 (1971)    
    中原第一劍 (1971)    
    不共戴天 (1972)    
    戰北國 (1972)    
    唐手跆拳道 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    黑夜怪客 (1973)    
    龍虎對鍊 (1974)    
    生死橋 (1974)    
    七省拳王 (1974)    
    獨腳客歸来2 (1974)    
    愤怒的左脚 (1974)    
    礜隢鎏鐊貣膼 (1975)    
    刺紋 (1976)    
    北少林 (1976)    
    怪俠一枝梅 (1976)    
    獄女集中營 (1976)    
    國際警察 (1976)    
    老虎嶺女子監獄 2 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    達魔鐵指功 (1977)    
    功夫傳人之龍拳小子 (1978)    
    新精武門 (1978)    
    少林拳 (1978)    
    死亡魔塔 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    黒龍豹 (1978)    
    虎林四大通関 (1978)    
    蛇鶴八步 (1978)    
    壯麗鐸 (1979)    
    雙龍 (1981)    
    血戰五形拳 (1981)    
    猛龍突擊 (1982)    
    雷拳 (1983)    
    少林沙彌 (1983)    
    野豹 (1984)    
    四大少林寺 (1984)