Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林玉玲
Jeffry Lam Yuk-Ling  ♀
 
Filmography (2003-2007)
 
  製片 (20 films)
    驚變 (2003)    
    傷生兒 (2003)    
    飄雪六月天 (2004)    
    中年危機 (2004)    
    拳館 (2004)    
    兩個保鑣 (2004)    
    不死廢人 (2004)    
    神槍手 (2004)    
    同步凶間 (2004)    
    三個男人故事 (2004)    
    子夜狂奔 (2004)    
    PTU女警之偶然陷阱 (2005)    
    搏擊之霸 (2005)    
    飄移凶間 (2005)    
    刀客 (2005)    
    半邊靈 (2006)    
    失憶 (2006)    
    恐懼元素 (2007)    
    錯愛 (2007)    
    一夜驚情 (2007)