Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關志誠
Kwan Chi-Shing
 
Filmography (1951-1969)
 
  監製 (12 films)
    好姐賣粉果 (1965)    
    蒸生瓜 (1965)    
    百子千孫 (1965)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    郎心何太忍 (1966)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    飛賊金絲貓 (1967)    
    黑殺星 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    玉面女殺星 (1967)    
    快樂年年 (1968)    
  製片 (43 films)
    唔嫁 (1951)    
    雙料夫妻 (1951)    
    拜錯石榴裙 (1952)    
    捷足先得 (1953)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    鯉魚精 (1958)    
    漢宮生死恨 (1958)    
    除卻巫山不是雲 (1959)    
    錦羅記 (1960)    
    可憐駙馬可憐妻 (1960)    
    玉郎戲鳳賀春宵 (1960)    
    苦兒送米記 (1960)    
    貞娥刺虎 (1960)    
    附薦何文秀 (1960)    
    一張白紙告親夫 (1961)    
    血債血償 (1965)    
    血染蝴蝶山 (1965)    
    麗娘尋夫記 (1965)    
    百子千孫 (1965)    
    好姐賣粉果 (1965)    
    特務黑蜘蛛 (1965)    
    恩義難忘 (1965)    
    蒸生瓜 (1965)    
    血字第一號 (1965)    
    郎心何太忍 (1966)    
    青青河邊草 (1966)    
    金嬌銀更嬌 (1966)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    女賊黑野貓 (1966)    
    金指環 (1966)    
    明月千里寄相思 (1967)    
    遙遠的路 (1967)    
    月向那方圓 (1967)    
    歌女白蘭花 (1968)    
    血影紅燈 (1968)    
    四色復仇劍 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    銀刀血劍 (1969)    
    銅皮鐵骨 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)