Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
冼碧霞
Sin Bi-Ha
 
Filmography (1992-2010)
 
  服裝 (38 films)
    夏日情人 (1992)    
    神算 (1992)    
    何日金再來 (1992)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    笑俠楚留香 (1993)    
    大冒險家 (1995)    
    山水有相逢 (1995)    
    虎度門 (1996)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    飛一般愛情小說 (1997)    
    神偷諜影 (1997)    
    豹妹 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    玻璃樽 (1999)    
    星願 (1999)    
    偷吻 (2000)    
    友情歲月山雞故事 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    唔該借歪!! (2000)    
    鍾無艷 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    蘋果咬一口 (2001)    
    拳神 (2001)    
    夕陽天使 (2002)    
    豐胸秘Cup (2002)    
    救命 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    三岔口 (2005)    
    黑白道 (2006)    
    情意拳拳 (2006)    
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007)    
    安娜與安娜 (2007)    
    綁架 (2007)    
    第一誡 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    為你鍾情 (2010)