Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫虹
Mok Hung  ♂





 
Filmography (1948-1960)
 
  演員 (50 films)
    恨海情鴛 (1948)    
    風雨送魂歸 (1948) ... 胡二
    仙童玉女 (1948) ... 紳士
    鳳入龍樓 (1949) ... 何仔
    霓裳恨 (1951) ... 林桂興
    雪影寒梅 (1951) ... 賭徒
    夜桃源 (1952)    
    難為了爸爸 (1952) ... 醫生
    恩情深似海 (1952)    
    危樓春曉 (1953)    
    春 (1953) ... 祝醫生
    風塵俠犬 (1953)    
    杜鵑魂 (1954) ... -
    父慈子孝 (1954) ... 鄉紳甲
    檳城艷 (1954)    
    馬來亞之戀 (1954)    
    後窗 (1955)    
    家教 (1955)    
    父母心 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 醫生
    復活 (1955)    
    寒夜 (1955)    
    兩地相思 (1955)    
    女大女世界 (1955)    
    兒女債 (1955) ... 醫生
    愛情三部曲 (1955) ... 教授
    慈母頌 (1956)    
    表錯情 (1956)    
    世家子弟 (1956)    
    霸王妖姬 (1956)    
    風雨斷腸人 (1956)    
    家和萬事興 (1956)    
    牆 (1956) ... 舞客
    梅娘 (1956)    
    999命案 (1956) ... 總編輯
    手足情深 (1956) ... 商人
    朱門怨 (1956)    
    霧美人 (1956) ... 伍定國
    火 (1956) ... 溫健
    啼笑姻緣 (1957)    
    捉姦記 (1957)    
    璇宮艷史(上集) (1957)    
    唐山阿嫂 (1957) ... 醫生
    情賊 (1958)    
    月宮寶盒 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    黑俠擒兇 (1958) ... 警探長
    橫刀奪愛 (1958) ... 經理
    大廈情殺案 (1959) ... 蕭培
    雷雨之夜 (1960) ... 男同學