Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
關志顯
Kwan Chi-Hin
 
Filmography (1964-1969)
 
  監製 (1 film)
    花月爭輝 (1969)    
  製片 (22 films)
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    鄉下妹出城 (1965)    
    鐵金剛海空奪寶 (1965)    
    情海金枝 (1965)    
    摩登馬騮精 (1965)    
    玉女含冤 (1966)    
    姑娘十八一朵花 (1966)    
    彩色青春 (1966)    
    孝女珠珠 (1966)    
    少女心 (1966)    
    701烏龍女偵探 (1966)    
    飛賊含笑火 (1966)    
    影迷公主 (1966)    
    觀音得道香花山大賀壽 (1966)    
    花月佳期 (1967)    
    廣播皇后 (1967)    
    金色聖誕夜 (1967)    
    賊千金 (1968)    
    俠聖 (1968)    
    梅蘭菊竹 (1968)    
    七彩姑娘十八一朵花 (1969)    
    雙鎗沙膽標 (1969)