Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳耀林(1)
Chan Yiu-Lam  ♂





 
Filmography (1949-1963)
 
  動作設計 (1 film)
    火燒平陽城(下集) (1950)    
  演員 (98 films)
    紅蝴蝶大戰採花賊 (1949) ... 高明
    三盜九龍盃 (1949)    
    甘羅拜相 (1949) ... 打手
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    哪宅三戲六耳猴 (1950) ... 楊小虎
    李鐵北海斬妖龍 (1950)    
    黃飛鴻傳第三集:血戰流花橋 (1950)    
    火燒平陽城(上集) (1950)    
    黃飛鴻傳第四集:梁寬歸天 (1950)    
    雪影寒梅 (1951)    
    霓裳恨 (1951) ... 包打
    三打祝家莊(上集) (1951) ... -
    迷宮四妖 (1952) ... 侍衛
    黃飛鴻血染芙蓉谷 (1952)    
    黃飛鴻一棍伏三霸 (1953) ... 拳師
    夜渡鴛鴦江 (1953)    
    搖山奪艷記 (1953) ... -
    碧血染親兄 (1954) ... 歹徒乙
    有事鍾無艷 (1955)    
    飛天螭蟧 (1955) ... 歹徒甲
    方世玉與胡惠乾 (1955) ... -
    黃飛鴻花地搶炮 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 乘客
    黃飛鴻正傳 (1955) ... 鬼腳七
    黃飛鴻威震四牌樓 (1955)    
    甘鳳池與呂四娘 (1955)    
    黃飛鴻長堤殲霸 (1955)    
    續黃飛鴻傳 (1955)    
    黃飛鴻大戰雙門底 (1956) ... 陳班長
    黃飛鴻義救龍母廟 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    黃飛鴻官山大賀壽 (1956) ... 白霍九
    高君保私探營房 (1956)    
    黃飛鴻獨臂鬥五龍 (1956) ... 鐵爪龍
    女俠俞金鳳 (1956) ... 二寨主
    黃飛鴻天后廟進香 (1956) ... 石古徒
    黃飛鴻花艇風雲 (1956)    
    白鶴英雄傳 (1956)    
    黃飛鴻火燒大沙頭 (1956) ... 大蛇根
    嫁壞老公生壞仔 (1956)    
    黃飛鴻水底三擒蘇鼠廉 (1956) ... 林仔
    勾魂使者 (1956)    
    黃飛鴻沙面伏神犬 (1956) ... 阿貴
    女俠響尾追魂鏢 (1956)    
    黃飛鴻伏二虎 (1956) ... 馬騮廣
    雷振聲縱橫江湖錄 (1956) ... 插翼虎
    黃飛鴻義救賣魚燦 (1956) ... 興徒甲
    黃飛鴻大鬧花燈 (1956)    
    黃飛鴻怒吞十二獅 (1956) ... 阿興
    黃飛鴻橫掃小北江 (1956) ... 賣藝者
    黃飛鴻七獅會金龍 (1956)    
    黃飛鴻三戲女鏢師 (1956)    
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    黃飛鴻鐵雞鬥蜈蚣 (1956) ... 香牙蕉
    黃飛鴻大鬧佛山 (1956)    
    黃飛鴻古寺救情僧 (1956)    
    黃飛鴻擂台比武 (1956)    
    黃飛鴻醒狷會麒麟 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    黃飛鴻夜探黑龍山 (1957) ... 周濤
    黃飛鴻獅王爭霸 (1957) ... 林仔
    啼笑姻緣 (1957)    
    王老虎搶親 (1957) ... 狎客丙
    黃飛鴻大破飛刀黨 (1957)    
    荔枝記 (1957) ... 狎客
    哪宅大鬧天宮 (1957)    
    黃飛鴻血濺姑婆屋 (1957) ... 海盜乙
    血染黃金 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    風火鬼頭刀 (1957)    
    黃飛鴻喋血馬鞍山 (1957)    
    黃飛鴻河南浴血戰 (1957) ... 李徒
    黃飛鴻大破金鐘罩 (1958)    
    黃飛鴻西關搶新娘 (1958)    
    方世玉三打乾隆皇 (1958)    
    獅王梁肉搏猛虎坑 (1958)    
    黃飛鴻鐵雞鬥神鷹 (1958)    
    黃飛鴻大鬧鳳凰崗 (1958)    
    黃飛鴻夫妻除三害 (1958)    
    黃飛鴻擂台鬥三虎 (1958) ... 麻面主釘虎
    黃飛鴻虎穴救梁寬 (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    黃飛鴻大破馬家莊 (1958)    
    樊梨花金光陣產子 (1958)    
    碧血劍 (1958)    
    黃飛鴻被困黑地獄 (1959)    
    十兄弟 (1959) ... 高腳七
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    含笑飲砒霜 (1959) ... 周虎
    白髮魔女傳(大結局) (1959) ... 金千岩
    白髮魔女傳(下集) (1959) ... 金千岩
    哪吒蛇山救母 (1960)    
    女飛俠黃鶯巧破鑽石黨 (1960) ... 李四
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    仙鶴神針新傳(上集) (1962)    
    七劍震江湖 (1963) ... 飛天火
    龍虎下江南(下集) (1963)    
    孤鳳雙雛 (1963)