Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃公武
Wong Kung-Miu  ♂





 
Filmography (1951-1985)
 
  演員 (201 films)
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    恩重情深 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 鄧飛
    誰憐後母心 (1951)    
    寶劍明珠 (1951) ... 大盜丁
    驚魂花燭夜 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952) ... 警長
    傻俠妖姬 (1952)    
    大雷雨 (1954) ... 店小二
    重續今生未了緣 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    鳳閣重開姊妹花 (1954)    
    萬里行屍 (1954)    
    花都綺夢 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 乘客
    鴛鴦譜 (1955)    
    後窗 (1955)    
    陳姑追舟 (1955) ... 潘父
    紅拂女私奔 (1955)    
    崑崙奴夜盜紅綃 (1956) ... 將軍
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    寶蓮燈 (1956) ... 監斬官
    家和萬事興 (1956)    
    呂蒙正祭灶 (1956)    
    財星高照 (1957)    
    金銀珠寶到門來 (1957)    
    傻仔洞房 (1957)    
    妃海花 (1957)    
    烽火佳人 (1958)    
    一夜九更天 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958) ... 警員甲
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(下集大結局) (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    二世祖盲公問米 (1959) ... 鄉人
    豪門夜宴 (1959) ... 裁縫
    路 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    歡喜冤家 (1959)    
    娘子軍封王 (1960) ... 遼將
    琴挑誤(下集) (1960) ... 捕頭乙
    琴挑誤(上集) (1960) ... 捕頭乙
    五月雨中花(下集) (1960)    
    鐵臂拳王 (1960)    
    魔犬追兇 (1961)    
    盲公睇女婿 (1961)    
    姻緣路情殺案 (1961)    
    銀紙萬歲 (1961)    
    吸血婦 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    小偵探 (1962)    
    千金之女 (1963)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    春風得意鳳和鳴 (1963) ... 醫官
    天字間諜網 (1963)    
    糊塗太太 (1964)    
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    頭獎馬票 (1964)    
    999毒天鵝 (1964)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965) ... 蒲堅
    聖劍風雲(上集) (1965) ... 蒲堅
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 宋遠橋
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 宋遠橋
    貓眼女郎 (1967)    
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    矇查查發達 (1968) ... 鄉紳
    迎春花 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    江湖第一劍 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    餐搵餐食餐餐有 (1969)    
    蕩女痴男 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    歡樂時光 (1970)    
    火併 (1971)    
    仙女下凡 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    快活林 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    目中無人 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    土匪 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    生死關頭 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    太極拳 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    大老千 (1975)    
    神打 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    七面人 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    血滴子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    辭郎洲 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    索命 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    白玉老虎 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    四二六 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    人蛇鼠 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    O女 (1978)    
    血芙蓉 (1978) ... 佟家家僕
    烏龍濟公 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    盲拳怪招 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    教頭 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979) ... 倉庫看管人
    痳瘋怪拳 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    七煞 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    毒計 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    邪鬥邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    金手指 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    蠱 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武松 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    皇帝保車 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    拖錯車 (1985)    
    天官賜福 (1985)