Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃公武
Wong Kung-Miu  ♂





 
Filmography (1951-1985)
 
  演員 (198 films)
    誰憐後母心 (1951)    
    寶劍明珠 (1951) ... 大盜丁
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    恩重情深 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 鄧飛
    傻俠妖姬 (1952)    
    驚魂花燭夜 (1952)    
    歌唱十二釵 (1952) ... 警長
    鳳閣重開姊妹花 (1954)    
    萬里行屍 (1954)    
    大雷雨 (1954) ... 店小二
    蝴蝶夫人 (1954)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    後窗 (1955)    
    陳姑追舟 (1955) ... 潘父
    紅拂女私奔 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    愛(上集) (1955) ... 乘客
    鴛鴦譜 (1955)    
    家和萬事興 (1956)    
    呂蒙正祭灶 (1956)    
    崑崙奴夜盜紅綃 (1956) ... 將軍
    武松血濺獅子樓 (1956)    
    寶蓮燈 (1956) ... 監斬官
    傻仔洞房 (1957)    
    妃海花 (1957)    
    財星高照 (1957)    
    金銀珠寶到門來 (1957)    
    女攝青鬼乞米養孤兒(下集大結局) (1958)    
    蛇美人劈山尋太子(下集) (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    一夜九更天 (1958)    
    鮮花殘淚 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958) ... 警員甲
    蛇美人劈山尋太子(上集) (1958)    
    歡喜冤家 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    二世祖盲公問米 (1959) ... 鄉人
    豪門夜宴 (1959) ... 裁縫
    路 (1959)    
    琴挑誤(上集) (1960) ... 捕頭乙
    鐵臂拳王 (1960)    
    五月雨中花(下集) (1960)    
    娘子軍封王 (1960) ... 遼將
    琴挑誤(下集) (1960) ... 捕頭乙
    銀紙萬歲 (1961)    
    魔犬追兇 (1961)    
    盲公睇女婿 (1961)    
    姻緣路情殺案 (1961)    
    小偵探 (1962)    
    吸血婦 (1962)    
    千方百計搶財神 (1962)    
    九九九怪屍案 (1962)    
    天字間諜網 (1963)    
    千金之女 (1963)    
    春風得意鳳和鳴 (1963) ... 醫官
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    碧血金釵(三集大結局) (1964)    
    香港屋簷下 (1964)    
    糊塗太太 (1964)    
    兩個懵仔爭老豆 (1964)    
    倚天屠龍記三集 (1965) ... 宋遠橋
    倚天屠龍記(四集大結局) (1965) ... 宋遠橋
    999離奇三兇手 (1965)    
    聖劍風雲(下集) (1965) ... 蒲堅
    聖劍風雲(上集) (1965) ... 蒲堅
    黑野貓霸海揚威 (1967)    
    漁港恩仇 (1967)    
    貓眼女郎 (1967)    
    迎春花 (1968)    
    危險十七歲 (1968)    
    矇查查發達 (1968) ... 鄉紳
    餐搵餐食餐餐有 (1969)    
    江湖第一劍 (1969)    
    峨嵋霸刀 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    歡樂時光 (1970)    
    五虎屠龍 (1970)    
    蕩女痴男 (1970)    
    火併 (1971)    
    快活林 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    小孩與狗 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    霹靂拳 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    香港過客 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    大刀王五 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    黃飛鴻 (1973)    
    目中無人 (1973)    
    逃亡 (1973)    
    一樂也 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    鐵牛 (1973)    
    土匪 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    血証 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    太極拳 (1974)    
    巴黎殺手 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    生死關頭 (1974)    
    二龍爭珠 (1974)    
    吸毒者 (1974)    
    黃飛鴻義取丁財炮 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    血滴子 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    大老千 (1975)    
    神打 (1975)    
    阿牛出獄記 (1975)    
    的士大佬 (1975)    
    扭計祖宗陳夢吉 (1975)    
    七面人 (1975)    
    港澳傳奇 (1975)    
    陳夢吉計破脂粉陣 (1975)    
    勾魂降頭 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    辭郎洲 (1976)    
    阿牛發達記 (1976)    
    索命 (1976)    
    多情劍客無情劍 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    白玉老虎 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    四二六 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    佛跳牆 (1977) ... 鄉民
    人蛇鼠 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    點只捉賊咁簡單 (1977)    
    血芙蓉 (1978) ... 佟家家僕
    烏龍濟公 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    霹靂殺手 (1978)    
    O女 (1978)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    毒計 (1979)    
    老鼠拉龜 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    佛都有火 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    風流斷劍小小刀 (1979)    
    少林英雄榜 (1979)    
    銷魂玉 (1979)    
    孔雀王朝 (1979)    
    教頭 (1979)    
    梁天來 (1979)    
    發窮惡 (1979)    
    雜技亡命隊 (1979) ... 倉庫看管人
    痳瘋怪拳 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    七煞 (1979)    
    少林與武當 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    英雄無淚 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    金手指 (1980)    
    阿福與土佬 (1980)    
    萬人斬 (1980)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    叻女正傳 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武松 (1982)    
    大旗英雄傳 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    夜驚魂 (1982)    
    封神劫 (1983)    
    皇帝保車 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    望子成蟲 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    天官賜福 (1985)    
    拖錯車 (1985)