Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁漁舫
Leung Yue-Fong
 
Filmography (1947-1962)
 
  配樂 (44 films)
    晨妻暮嫂 (1947)    
    佳偶天成 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    豬八戒招親 (1953)    
    風流夜合花 (1953)    
    碧海狂僧 (1953)    
    初為人母 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    銀河抱月 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    蘇小妹三難新郎 (1955)    
    花都綺夢 (1955)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    荔枝記 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    南洋阿伯 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    可憐女 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    月下奇逢 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    挖目保山河 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
  服裝 (1 film)
    戇姑爺 (1961)