Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
梁漁舫
Leung Yue-Fong
 
Filmography (1947-1962)
 
  配樂 (44 films)
    晨妻暮嫂 (1947)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    佳偶天成 (1952)    
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952)    
    風流夜合花 (1953)    
    碧海狂僧 (1953)    
    豬八戒招親 (1953)    
    大觀園 (1954)    
    錯燒龍鳳燭 (1954)    
    重續今生未了緣 (1954)    
    人望高處 (1954)    
    初為人母 (1954)    
    花都綺夢 (1955)    
    一枝紅艷露凝香 (1955)    
    銀河抱月 (1955)    
    鴻運喜當頭 (1955)    
    蘇小妹三難新郎 (1955)    
    血染楚王宮 (1956)    
    星洲艷跡 (1956)    
    碧血恩仇萬古情 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    烈女報夫仇 (1956)    
    荔枝記 (1957)    
    王老虎搶親 (1957)    
    畫裡天仙 (1957)    
    宮主刁蠻駙馬嬌 (1957)    
    劉備過江招親(關公守華容) (1957)    
    梁祝恨史 (1958)    
    花染狀元紅 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    南洋阿伯 (1958)    
    冤枉相思 (1959)    
    三年一哭二郎橋 (1959)    
    蝶影紅梨記 (1959)    
    可憐女 (1959)    
    非夢奇緣 (1960)    
    再世奇緣 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    俠侶恩仇 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    步步高陞 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
  服裝 (1 film)
    戇姑爺 (1961)