Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
歐漢姬
Au Hon-Kei  ♀
Aliases:  歐陽植宜





 
Filmography (1952-1959)
 
  監製 (9 films)
    胡不歸 (1958)    
    梁祝恨史 (1958)    
    喜滿人間福滿棠 (1958)    
    馬票女郎 (1958)    
    花開並蒂蓮 (1959)    
    女兒香 (1959)    
    冤枉相思 (1959)    
    血淚洗殘脂 (1959)    
    麗鬼冤仇 (1959)    
  製片 (4 films)
    檳城艷 (1954)    
    程大嫂 (1954)    
    真假千金 (1955)    
    亂世紅伶 (1956)    
  演員 (18 films)
    到處惹人憐 (1952) ... 吳氏
    唔嫁又嫁 (1952)    
    花月又重圓 (1952) ... 三姑娘
    歌唱新夜吊白芙蓉 (1952) ... 白母
    蠶蟲師爺 (1952)    
    摩登新娘 (1952) ... 香姨
    佳人有約 (1953) ... 女友母
    春宵一刻值千金 (1953)    
    女白金龍 (1953)    
    密運 (1953)    
    龍鳳呈祥 (1953) ... 陸母
    呆佬嫁女 (1953)    
    春風得意鳳求凰 (1953)    
    意中人 (1953) ... 姬姐
    一年一度燕歸來 (1953)    
    母愛 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    卿本佳人 (1955)