Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝志華
Benny Tse Chi-Wah  ♂




 
Filmography (1990-2015)
 
  製片 (11 films)
    少林足球 (2001)    
    天下無雙 (2002)    
    韓城攻略 (2005)    
    霍元甲 (2006)    
    江山美人 (2008)    
    劍蝶 (2008)    
    長江七號 (2008)    
    新少林寺 (2011)    
    大上海 (2012)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    猛龍特囧 (2015)    
  演員 (20 films)
    中日南北和 (1990)    
    賭霸 (1991)    
    夢醒時分 (1992)    
    亞飛與亞基 (1992) ... 西瓜檔小販
    風塵三俠 (1993)    
    天若有情Ⅱ之天長地久 (1993)    
    夜迷情 (1993)    
    流氓醫生 (1995)    
    呆佬拜壽 (1995)    
    麻麻帆帆 (1996)    
    色情男女 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    飛一般愛情小說 (1997) ... Eddie 舅父
    玻璃之城 (1998) ... 的士司機
    安娜瑪德蓮娜 (1998) ... 小巴司機
    天使之城 (1999)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    少林足球 (2001) ... 酒吧老闆
    戀愛行星 (2002) ... 客貨車司機
    虫不知 (2005) ... 雀友丙
  策劃 (1 film)
    三城記 (2015)