Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馬徐維邦
Ma-Xu Weibang  ♂

 
Filmography (1923-1963)
 
  製片 (1 film)
    井底冤魂 (1950)    
  導演 (34 films)
    空谷猿聲 (1930)    
    暴雨梨花 (1934)    
    夜半歌聲 (1935)    
    寒江落雁 (1935)    
    古屋行屍記 (1938)    
    冷月詩魂 (1938)    
    刁劉氏 (1940)    
    現代青年 (1941)    
    博愛 (1942)    
    寒山夜雨 (1942)    
    萬世流芳 (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943)    
    秋海棠(上集) (1943)    
    大飯店 (1945)    
    春殘夢斷 (1947)    
    天羅地網 (1947)    
    瓊樓恨 (1949)    
    亡魂谷 (1951)    
    紅拂女 (1951)    
    狗兇手 (1952)    
    碧血黃花 (1954)    
    寶劍結良緣 (1954)    
    連理生韓琦 (1956)    
    霧夜驚魂 (1956)    
    紅椵澇 (1956)    
    午夜魂歸 (1956)    
    毒蟒情鴛 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    一代魔帥 (1956)    
    酒色財氣 (1957)    
    香格里拉 (1957)    
    風月奇案 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    流浪兒 (1958)    
  演員 (8 films)
    孤兒救祖記 (1923)    
    誘婚 (1924) ... 史裴成
    無名英雄 (1926)    
    上海一婦人 (1926)    
    空谷蘭上集 (1926)    
    空谷蘭下集 (1926)    
    寒江落雁 (1935)    
    銀海笙歌 (1958)    
  編劇 (19 films)
    空谷猿聲 (1930)    
    暴雨梨花 (1934)    
    寒江落雁 (1935)    
    夜半歌聲 (1935)    
    古屋行屍記 (1938)    
    冷月詩魂 (1938)    
    刁劉氏 (1940)    
    秋海棠(上集) (1943)    
    秋海棠(下集大結局) (1943)    
    天羅地網 (1947)    
    井底冤魂 (1950)    
    紅拂女 (1951)    
    亡魂谷 (1951)    
    霧夜驚魂 (1956)    
    午夜魂歸 (1956)    
    臥薪嘗膽 (1956)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    夜半歌聲 (1962)    
    夜半歌聲續集 (1963)