Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鐵
Cheung Tit
 
Filmography (1955-1964)
 
  監製 (1 film)
    金粉世家(下集) (1961)    
  製片 (19 films)
    後窗 (1955)    
    半夜奇談 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    大冬瓜 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    十兄弟 (1959)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    血淚人生 (1960)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    大飯店 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
  演員 (4 films)
    後窗 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    我要活下去 (1960)    
    殘月離魂 (1962)