Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張鐵
Cheung Tit
 
Filmography (1955-1964)
 
  監製 (1 film)
    金粉世家(下集) (1961)    
  製片 (18 films)
    後窗 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    天官賜福 (1958)    
    大冬瓜 (1958)    
    駙馬艷史 (1958)    
    第七號司機 (1958)    
    十兄弟 (1959)    
    血淚人生 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    金粉世家(下集) (1961)    
    金粉世家(上集) (1961)    
    落霞孤鶩 (1961)    
    夜深沉 (1962)    
    滿江紅 (1962)    
    似水流年 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    大飯店 (1964)    
    鬼兇手 (1964)    
  演員 (4 films)
    後窗 (1955)    
    世家子弟 (1956)    
    我要活下去 (1960)    
    殘月離魂 (1962)