Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳士庭
Chris Chan Si-Ting  ♂
Aliases:  陳士廷,  陳仕庭
 
Filmography (1978-2017)
 
  演員 (15 films)
    追趕跑跳碰 (1978)    
    夜半無人屍語時 (1998)    
    偉哥的故事 (1998)    
    愛在娛樂圈的日子 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    新家法 (1999)    
    蜜桃成熟時3蜜桃仙子 (1999)    
    野獸之瞳 (2001) ... 黑市醫生
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... 阿華
    魂魄唔齊 (2002) ... 30's 人力車伕
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 華
    魔術男 (2007) ... 鎖匙鋪老闆
    永久居留 (2009) ... 咖啡店職員
    酒徒 (2010) ... 彪形大漢
    我要發達 (2017)    
  執行監製 (1 film)
    好心相愛 (2002)