Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
曾明輝
Tsang Ming-Fai
 
Filmography (1990-2002)
 
  化妝 (22 films)
    太陽之子 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    毒網 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    特區羞草二人組 (1992)    
    香港姦殺奇案 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 (1993)    
    綁架黃七輝 (1993)    
    省港大追擊 (1993)    
    性迷宮 (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    情歸何處 (1994)    
    流根大狀 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    新房客 (1995)    
    朋友妻 (1995)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    戇男三十九 (1996)    
    零二房間 (2002)    
  演員 (1 film)
    '92霸王花與霸王花 (1992)