Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
少崑崙
Siu Kwan-Lun
 
Filmography (1949-1960)
 
  演員 (19 films)
    七劍十三俠 (三集) (1949)    
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    樊梨花 (1949)    
    三盜九龍盃 (1949)    
    楚雲雪夜盜檀郎 (1950)    
    方世玉父子報血仇 (1950)    
    七劍十三俠(第六集) (1950)    
    甘鳳池與呂四娘 (1950) ... 年羹堯
    崑崙女俠夜探摩天嶺 (1950)    
    斷腸姑嫂斷腸夫 (1950)    
    崑崙女俠血戰燕子盜 (1950)    
    七劍十三俠(第五集) (1950)    
    崑崙女俠夜探摩天嶺 (1950)    
    楚雲雪夜盜檀郎 (1950)    
    大破連環寨 (1951)    
    靚仔玉三打下山虎 (1951)    
    方世玉千里送艷娘 (1951)    
    雷電追風劍 (1951)    
    關漢卿 (1960) ... 王著