Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧遠鳴
Lo Yuen-Ming
Aliases:  盧遠明
 
Filmography (1979-1991)
 
  副導演 (20 films)
    老鷹的劍 (1979)    
    飛狐外傳 (1980)    
    叉手 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    碧血劍 (1981)    
    俠客行 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    五遁忍術 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    六指琴魔 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    小狐仙 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    刀馬旦 (1986)    
    猛鬼差館 (1987)    
    點指賊賊 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    沉底鱷 (1989)    
  導演 (3 films)
    親兄弟 (1989)    
    泰拳王 (1990)    
    美國少林 (1991)    
  演員 (1 film)
    獵鷹行動 (1988)    
  場記 (3 films)
    鐵旗門 (1980)    
    少林與武當 (1980)    
    大殺四方 (1980)