Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
沈毓奇
Shen Yu-Qi
 
Filmography (1946-1971)
 
  監製 (1 film)
    妳我她 (1971)    
  剪接 (40 films)
    慾望 (1946)    
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    新白金龍 (1947)    
    三女性 (1947)    
    各有千秋 (1947)    
    苦戀 (1947)    
    滿城風雨 (1947)    
    春之夢 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    新天方夜譚 (1947)    
    女大當嫁 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    鐵血男兒 (1948)    
    審死官 (1948)    
    龍鳳呈祥 (1948)    
    四美圖 (1948)    
    歌女之歌 (1948)    
    野火春風 (1948)    
    戀愛之道 (1949)    
    駝龍 (1949)    
    大俠復仇記 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949)    
    千鈞一髮 (1949)    
    莫負青春 (1949)    
    宏碧緣 (1949)    
    兒女英雄 (1949)    
    神秘女俠 (1949)    
    風雪夜歸人 (1949)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    南海漁歌 (1950)    
    玫瑰花開 (1951)    
    傻俠妖姬 (1952)    
    賊王子巧遇情僧 (1952)    
    風流魔王 (1953)    
    茶山情歌 (1962)    
    狀元及第 (1964)    
    一江春水向東流 (1965)    
    王寶釧 (1967)    
    小鎮春回 (1969)