Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蘇哲明
So Che-Ming
Aliases:  蘇哲民
 
Filmography (1946-1967)
 
  製片 (32 films)
    泥馬渡康生 (1958)    
    出嫁從夫 (1959)    
    兒女作冰人 (1961)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    霹靂金較剪(上集) (1963)    
    冷秋薇(上集) (1963)    
    四兒女(下集) (1964)    
    騎樓底新娘 (1964)    
    龍江三虎(上集) (1964)    
    三個正宮救太子(下集) (1964)    
    四兒女(上集) (1964)    
    七彩神火棒 (1964)    
    龍江三虎(下集) (1964)    
    三個正宮救太子(上集) (1964)    
    霹靂金較剪(下集) (1964)    
    神鶴金鷹 (1964)    
    半張碌架床 (1964)    
    荒唐四怪俠(上集) (1964)    
    萍嫂(上集) (1965)    
    三姑嫂(下集) (1965)    
    999離奇三兇手 (1965)    
    海底骷髏塔(上集) (1965)    
    趙飛燕 (1965)    
    特務101 (1965)    
    三姑嫂(上集) (1965)    
    999神秘雙屍案 (1965)    
    萍嫂(下集) (1965)    
    龍鳳爭掛帥 (1967)    
    賣當借 (1967)    
    李師師 (1967)    
    飛哥跌落坑渠 (1967)    
    情俠鬧璇宮 (1967)    
  演員 (6 films)
    洪熙官血濺柳家村 (1949)    
    人海八大仙 (1951)    
    真假歐陽德 (1952)    
    人結人緣 (1954)    
    汽車兇殺案 (1962)    
    莫負青春 (1967)    
  場記 (6 films)
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    玉人何處 (1947)    
    鐵血男兒 (1948)    
    龍鳳呈祥 (1948)    
    駝龍 (1949)    
    莫負青春 (1949)    
  服裝 (20 films)
    蘆花翻白燕子飛 (1946)    
    慾望 (1946)    
    新天方夜譚 (1947)    
    新白金龍 (1947)    
    長相思 (陌上花開) (1947)    
    某夫人 (1947)    
    三女性 (1947)    
    苦戀 (1947)    
    春之夢 (1947)    
    天網恢恢 (1947)    
    桃花依舊笑春風 (1947)    
    歌女之歌 (1948)    
    女大當嫁 (1948)    
    花外流鶯 (1948)    
    四美圖 (1948)    
    風雪夜歸人 (1949)    
    莫負青春 (1949)    
    未出嫁的媽媽 (1949)    
    千鈞一髮 (1949)    
    駝龍 (1949)