Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮少毅
Fung Siu-Ngai
 
Filmography (1952-1967)
 
  配樂 (36 films)
    浩劫紅顏 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    龍鳳呈祥 (1953)    
    一年一度燕歸來 (1953)    
    患難夫妻 (1954)    
    大觀園 (1954)    
    蝴蝶夫人 (1954)    
    三審玉堂春 (1955)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    血染楚王宮 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956)    
    肥廋姻緣 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956)    
    狂風暴雨吊寒梅 (1956)    
    虎將奪王妃 (1956)    
    荒唐鏡三氣胭脂馬 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    碧玉簪 (1956)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    傻仔洞房 (1957)    
    荒唐鏡五鬥陳夢吉 (1957)    
    蘇小妹三難新郎 (1958)    
    橫刀奪愛 (1958)    
    武松打虎 (1959)    
    春風秋雨又三年 (1959)    
    搭錯線 (1959)    
    四郎探母 (1959)    
    兩傻擒兇記 (1959)    
    女黑俠飛鵝嶺救夫 (1960)    
    十載含冤為我郎 (1961)    
    傻人發達 (1961)    
    沙三少與俏銀姐 (1961)    
    改期添丁 (1964)    
    巧破箱屍案 (1965)    
    濟公鬥八仙 (1966)    
    情俠鬧璇宮 (1967)