Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李潔芳
Lee Kit-Fong
 
Filmography (1958-1967)
 
  製片 (36 films)
    紅娘 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    千面女郎 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    天賜良緣 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    雙雄奪美 (1959)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    代代扭紋柴 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    夜光杯(下集) (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    戇姑爺 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    挖目保山河 (1961)    
    鬼俠 (1962)    
    驚天動地 (1962)    
    新姊妹花 (1962)    
    一飛沖天 (1962)    
    新夜光杯 (1962)    
    糊塗福星 (1963)    
    大俠金葫蘆 (1963)    
    追婚記 (1963)    
    五鼠鬧東京 (1964)    
    鴻運當頭 (1964)    
    玫瑰夫人 (1964)    
    盲童奇遇記 (1967)    
  故事 (1 film)
    天賜良緣 (1959)