Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃韜
Wong To (3)
Aliases:  黃韞,  黃滔
 
Filmography (1954-1971)
 
  製片 (20 films)
    紅娘 (1958)    
    飛行太子 (1958)    
    枇杷巷口故人來 (1959)    
    凄涼媳婦 (1959)    
    獅吼記 (1959)    
    芙蓉傳 (1959)    
    穿金寶扇 (1959)    
    天賜良緣 (1959)    
    跨鳳乘龍 (1959)    
    陣陣驚魂 (1960)    
    雨夜驚魂 (1960)    
    非夢奇緣 (1960)    
    月下奇逢 (1960)    
    西河會妻 (1960)    
    戇姑爺 (1961)    
    孤兒救祖 (1961)    
    怪俠金絲貓 (1961)    
    義犬神童 (1961)    
    夜光杯(上集) (1961)    
    鬼俠 (1962)    
  監製 (20 films)
    黃飛鴻與林世榮 (1954)    
    飛天螭蟧 (1955)    
    方世玉與胡惠乾 (1955)    
    賢妻良母 (1963)    
    難測女兒心 (1963)    
    金鎖匙 (1963)    
    銀箭金刀 (1964)    
    孝子賢孫 (1964)    
    冒牌丈夫 (1964)    
    天從人願 (1964)    
    金蝙蝠尋寶復仇 (1966)    
    金手鎗 (1966)    
    金蝙蝠 (1966)    
    金鈕扣 (1966)    
    粉紅色炸彈 (1967)    
    白天鵝 (1967)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    聾啞劍 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    千鈞一髮 (1971)