Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江曼
Kong Man
 
Filmography (1953-1974)
 
  監製 (1 film)
    名劍天驕 (1969)    
  副導演 (5 films)
    紅菱巧破無頭案 (1959)    
    龍鳳合歡花 (1960)    
    離鄉情淚 (1962)    
    紅線女夜盜寶盒 (1963)    
    神秘夫人 (1966)    
  製片 (74 films)
    虎將奪王妃 (1956)    
    八仙鬧江南 (1957)    
    神女會襄王 (1957)    
    魚腸劍 (1957)    
    正德皇夜探龍鳳店 (1958)    
    夫榮妻未貴 (1958)    
    七賢春 (1958)    
    天女散花 (1958)    
    彩鳳喜迎春 (1958)    
    三司會審殺姑案 (1959)    
    三盜九龍杯 (1959)    
    終歸有日龍穿鳳 (1959)    
    鴛鴦福祿 (1959)    
    春燈羽扇恨 (1959)    
    考子鬧天宮 (1960)    
    烏龍王發達記 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    雲台十八劍 (1960)    
    十八追魂劍 (1961)    
    武林十三劍(上集) (1961)    
    黑夜怪談 (1961)    
    歷劫親情 (1961)    
    武林十三劍(下集) (1961)    
    孤雛血淚 (1961)    
    火網英雄傳 (1961)    
    女人的秘密 (1961)    
    夫妻的秘密 (1962)    
    暴雨紅蓮 (1962)    
    神秘的兇手? (1962)    
    春滿帝皇家 (1962)    
    危巢小鳳 (1962)    
    鐵掌震江南 (1962)    
    火燄山 (1962)    
    綽頭世界 (1963)    
    金屋雙嬌 (1963)    
    少女懷春 (1963)    
    八仙鬧東 (1963)    
    第一號女賊 (1963)    
    猿女復仇記 (1963)    
    人咬狗 (1964)    
    七喜臨門 (1964)    
    苦戀 (1964)    
    老婆萬歲 (1964)    
    神劍王子 (1964)    
    青山依舊夕陽紅 (1965)    
    好好運 (1965)    
    詩禮傳家(上集) (1965)    
    一帆風順 (1965)    
    彩鳳榮華雙拜相 (1966)    
    通緝令 (1966)    
    如花美眷 (1966)    
    太平山八仙奇遇 (1966)    
    女黑俠木蘭花血戰黑龍黨 (1966)    
    閃電煞星 (1967)    
    玉女親情 (1967)    
    七彩封神榜 (1967)    
    女黑俠威震地獄門 (1967)    
    一見痴情 (1967)    
    窗外情 (1968)    
    神弓 (1968)    
    春曉人歸時 (1968)    
    名劍天驕 (1969)    
    血羅巾 (1969)    
    多情高竇貓 (1969)    
    四鳳求凰 (1969)    
    天龍堡 (1969)    
    威風大少惡千金 (1969)    
    小金剛 (1970)    
    獨掌震龍門 (1970)    
    飛劍神童 (1970)    
    笙歌妙舞處處聞 (1972)    
    老虎燕星 (1973)    
    太平山下 (1974)    
    啼笑夫妻 (1974)    
  場記 (6 films)
    玉女情仇 (1953)    
    樓下閂水喉 (1954)    
    人犬恩仇 (1955)    
    三妻奇案 (1955)    
    三妻奇案 (1955)    
    王老虎搶親 (1957)