Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
許立齋
Hui Lap-Tsai
 
Filmography (1947-1969)
 
  製片 (34 films)
    借屍還魂 (1947)    
    歡天喜地 (1948)    
    香閨香暖 (1948)    
    步步高陞 (1948)    
    太太萬歲 (1948)    
    一代梟雄 (1948)    
    孽海癡魂(上集) (1949)    
    梁天來 (1949)    
    司馬夫大破密糖黨 (1949)    
    孽海癡魂(下集大結局) (1949)    
    不如歸 (1949)    
    肉山藏妲己 (1949)    
    穆桂英 (1949)    
    梁冷艷(下集) (1950)    
    真假方世玉 (1950)    
    妻多夫賤 (1950)    
    方世玉血戰陰陽洞 (1950)    
    梁冷艷(上集) (1950)    
    武潘安大鬧三門街 (1950)    
    方世玉大破白蓮教 (1950)    
    英蛾殺嫂 (1950)    
    可憐女 (1950)    
    七虎渡金灘(上集) (1951)    
    斷腸母子心 (1951)    
    七虎渡金灘(下集) (1951)    
    如意吉祥 (1952)    
    紅運媽姐 (1952)    
    紅白牡丹花 (1952)    
    王魁與桂英 (1952)    
    山長水遠 (1954)    
    江湖奇俠 (新火燒紅蓮寺) (1956)    
    花依舊笑春風 (1956)    
    紅樓夢 (1956)    
    天賜橫財 (1969)    
  監製 (70 films)
    難測婦人心 (1947)    
    差利遊地獄 (1949)    
    方世玉火燒紅雲寺 (1949)    
    方世玉胡惠乾三探武當山 (1949)    
    黑妖婦 (1949)    
    方世玉萬里報師仇 (1949)    
    姑嫂墳 (1949)    
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    小青吊影 (1949)    
    十二金釵戲玉郎 (1951)    
    多情孟麗君 (1951)    
    冷月伴郎歸 (1952)    
    啼笑因緣 (1952)    
    呂布戲刁蟬 (1952)    
    薛平貴與王寶釧 (1955)    
    金嗓子 (1955)    
    梁山伯與祝英台 (1955)    
    小白菜情困楊乃武 (1956)    
    真假白金龍 (1956)    
    楚漢爭(霸王別虞姬) (1957)    
    風火鬼頭刀 (1957)    
    唐伯虎點秋香 (1957)    
    哪宅鬧東海 (1957)    
    富貴花開艷陽紅 (1957)    
    一年一度燕歸來 (1958)    
    天河配 (1958)    
    桃花仙子 (1958)    
    香銷十二美人樓 (1958)    
    喜臨門 (1958)    
    三娘教子 (1958)    
    女俠黃鶯夜破三屍案 (1959)    
    平步青雲(大結局) (1959)    
    雙槍陸文龍 (1959)    
    女俠黃鶯擒兇記 (1959)    
    紅菱巧破無頭案 (1959)    
    平步青雲(上集) (1959)    
    鵬程萬里(十八羅漢收大鵬) (1959)    
    芸娘 (1960)    
    雪峰魔女 (1960)    
    小俠紅蝴蝶 (1960)    
    紅梅白雪賀新春 (1960)    
    公寓謀殺案 (1960)    
    五毒白骨鞭 (1960)    
    考道 (1960)    
    龍鳳合歡花 (1960)    
    小俠紅蝴蝶(下集) (1961)    
    活骷髏浴血五仙觀 (1961)    
    苗山白毛女(上集) (1961)    
    萬里尋親記 (1961)    
    楊門女將告御狀 (1961)    
    天山龍鳳劍(上集) (1961)    
    刁蠻女俠(下集) (1961)    
    苗山白毛女(下集) (1961)    
    母愛 (1961)    
    飛天小俠 (1961)    
    小紅娘 (1961)    
    寒江關 (1961)    
    救出重圍 (1961)    
    恩重如山 (1962)    
    隱形女俠 (1962)    
    真假小俠紅蝴蝶 (1962)    
    富貴榮華第一家 (1962)    
    乞兒小皇帝 (1962)    
    小福星 (1962)    
    紅梅仙借屍還魂記 (1962)    
    斬柴仔封王 (1962)    
    雙劍神鞭俠 (1962)    
    探花夫婿狀元妻 (1962)    
    五諫刁妻 (1963)    
    雙雄震九洲 (1963)