Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊淑芬(1)
Yeung Suk-Fan (1)
 
Filmography (1985-1994)
 
  副導演 (11 films)
    老虎出更2 (1990)    
    愛的世界 (1990)    
    千王1991 (1991)    
    洪福齊天 (1991)    
    神算 (1992)    
    審死官 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    廣東五虎之鐵拳無敵孫中山 (1993)    
    李麗珍蜜桃成熟時 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    重金屬 (1994)    
  場記 (11 films)
    殭屍先生 (1985)    
    龍在江湖 (1986)    
    烏龍大家庭 (1986)    
    開心鬼撞鬼 (1986)    
    七年之癢 (1987)    
    開心勿語 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    八星報喜 (1988)    
    殺之戀 (1988)    
    阿郎的故事 (1989)    
    再見王老五 (1989)