Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
諸兆俊
Stephen Chu Siu-Chun
 
Filmography (1998-2003)
 
  執行監製 (22 films)
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    月亮的秘密 (2000)    
    小親親 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    藍煙火 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    炭燒凶咒 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    2002 (2001)    
    險角 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    買兇拍人 (2001)    
    別戀 (2001)    
    地上最強 (2001)    
    互動殺人事件 (2002)    
    行運超人 (2003)