Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
比力奇
Bill Lake  ♂
Aliases:  李彪





 
Filmography (1975-2000)
 
  演員 (23 films)
    酒吧女郎 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 亨達
    新死亡遊戲 (1975)    
    少林寺拳法 (1976)    
    男猛 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    出冊 (1977)    
    湮報復 (1978)    
    狙擊十三 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    四二八 (1978)    
    手扣 (1979)    
    天堂夢 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    江湖檔案 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    發圍 (1980)    
    邊緣人 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    喋血奇兵 (1991)    
    行規 (2000)