Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
比力奇
Bill Lake  ♂
Aliases:  李彪





 
Filmography (1975-2000)
 
  演員 (21 films)
    廉政風暴 (1975) ... 亨達
    酒吧女郎 (1975)    
    少林寺拳法 (1976)    
    男猛 (1977)    
    玩火的人 (1977)    
    出冊 (1977)    
    狙擊十三 (1978)    
    鱷魚頭黑煞星 (1978)    
    谷爆 (1978)    
    四二八 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    手扣 (1979)    
    踢竇 (1980)    
    隻手遮天 (1980)    
    發圍 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    邊緣人 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    猛龍福星 (1981)    
    喋血奇兵 (1991)    
    行規 (2000)