Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
賽珍珠(1)
Choi Chun-Chu  ♀


 
Filmography (1949-1957)
 
  演員 (24 films)
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    人海狂潮 (1951)    
    缸瓦船打老虎 (1951)    
    怪錯有情郎 (1951)    
    女兒香 (1951)    
    銀燈照玉郎 (1952) ... -
    傻人艷福 (1952)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    三個陳村種 (1952) ... 月娟
    豪華世家 (1954) ... 貴婦雲錦萍
    山東響馬 (1955)    
    賣怪魚龜山起禍 (1955)    
    乞兒太子 (1955)    
    三審玉堂春 (1955) ... 翠香
    歌唱郎歸晚 (1955)    
    王昭君琵琶動漢皇 (1956)    
    莊周蝴蝶夢 (1956)    
    孔明三氣周瑜 (1956)    
    血染楚王宮 (1956)    
    梁紅玉擊鼓退金兵 (1956) ... 李銀屏
    荊軻刺秦皇 (1956)    
    朱買臣衣錦榮歸 (1956)    
    乾隆皇遊江南 (1956)    
    蔡中興建洛陽橋 (1957)