Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Steve Brettingham
Steve Brettingham  ♂
Aliases:  Steve Brittingham




 
Filmography (1990-1998)
 
  演員 (18 films)
    搏撃屠龍 (1990)    
    突攻神探 (1990)    
    搏擊戰士 (1990)    
    龍虎震九州 (1990)    
    搏擊急先鋒 (1990)    
    靈魔大決鬥 (1990)    
    與龍共舞 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    伴我同行 (1994)    
    香江花月夜 (1995)    
    虎猛威龍 (1995) ... 船長
    信有明天 (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996) ... 英軍督察
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    渾身是膽 (1998)    
    我是誰 (1998)