Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
Steve Brettingham
Steve Brettingham  ♂
Aliases:  Steve Brittingham




 
Filmography (1990-1998)
 
  演員 (18 films)
    龍虎震九州 (1990)    
    搏擊急先鋒 (1990)    
    靈魔大決鬥 (1990)    
    搏撃屠龍 (1990)    
    突攻神探 (1990)    
    搏擊戰士 (1990)    
    與龍共舞 (1991)    
    四大探長 (1992)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
    伴我同行 (1994)    
    虎猛威龍 (1995) ... 船長
    信有明天 (1995)    
    香江花月夜 (1995)    
    衝鋒隊─怒火街頭 (1996) ... 英軍督察
    我是誰 (1998)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    渾身是膽 (1998)