Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周偉(1)
Zhou Wei (1)  ♂


 
Filmography (2000-2015)
 
  副導演 (3 films)
    幸福時光 (2000)    
    十七歲的單車 (2001)    
    英雄 (2002)    
  導演 (12 films)
    離別也是愛 (2007)    
    不許搶劫 (2009)    
    成成烽火之營救行動 (2011)    
    琴動我心 (2011)    
    成成烽火之投筆從戎 (2011)    
    婚禮告急 (2011)    
    成成烽火之沙溝事件 (2011)    
    成成烽火之絕殺 (2012)    
    橫山號 (2012)    
    血戰松山 (2014)    
    李可樂尋人記 (2014)    
    擦槍走火 (2015)    
  演員 (4 films)
    戀之風景 (2003) ... 踢毽隊員
    镖行天下之天下镖局 (2007)    
    大胃王 (2009)    
    國寶疑雲 (2014)    
  執行導演 (1 film)
    玉觀音 (2003)