Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
江浪(1)
Kong Long (2)  ♂
Aliases:  江郎





 
Filmography (1979-1992)
 
  助理指導 (4 films)
    縱橫四海 (1991)    
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
  演員 (62 films)
    七煞 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    人皮燈籠 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    幫規 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    星際鈍胎 (1983)    
    少林與武當 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    日劫 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    布衣神相 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    尖東梟雄 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    警察故事 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    致命金剛拳 (1985)    
    奪寶計上計 (1986)    
    旺角卡門 (1988)    
    好女十八嫁 (1988)    
    殭屍鬥巫師 (1988)    
    城巿特警 (1988)    
    雙肥臨門 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    賭神 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    黑色迷牆 (1989)    
    無名家族 (1990)    
    瘦虎肥龍 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    聊齋艷譚 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    至尊計狀元才 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    地下兵工廠 (1991)    
    佈局 (1991)    
    海狼 (1991)    
    衛斯理之老貓 (1992)    
    力王 (1992)    
    戰龍在野 (1992)