Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
韓江(2)
Hon Kong (2)  ♂





 
Filmography (1970-2000)
 
  演員 (32 films)
    映山紅 (1970)    
    目中無人 (1973)    
    猛男大賊胭脂虎 (1978)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    錫晒你 (1980)    
    泰山屠龍 (1980)    
    煲車 (1981)    
    天真有牙 (1981)    
    處決 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    細圈仔 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    2.5 cm (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    叔侄•縮窒 (1983)    
    小生作反 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    公僕 (1984)    
    鴻運當頭 (1984)    
    無名火 (1984)    
    平安夜 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    良宵花弄月 (1987)    
    警察也移民 (1989)    
    黑海霸王花 (1990)    
    性奴 (1992)    
    人鬼搭檔 (1993)    
    懵仔多情 (1996)    
    我在監獄的日子 (2000)