Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳飛劍
Wu Fei-Chien
Aliases:  吳寅生
 
Filmography (1963-1974)
 
  副導演 (2 films)
    武林龍虎鬥 (1970)    
    忠義門 (1972)    
  製片 (3 films)
    高雄發的尾班車 (1963)    
    台北發的早車 (1964)    
    孤女凌波 (1964)    
  導演 (23 films)
    草螟弄雞公 (1964)    
    意難忘 (1964)    
    給天下無情的男性 (1965)    
    悲情鴛鴦夢 (1965)    
    虎咬虎 (1966)    
    王哥柳哥007 (1966)    
    小姑娘入城 (1966)    
    浪子的眼淚 (1966)    
    獨身漢 (1966)    
    呆命阿狗兄 (1967)    
    大某小姨 (1967)    
    雨傘開花 (1968)    
    康丁遊台北 (1969)    
    人財兩得 (1969)    
    酒醉誤江山 (1969)    
    奇妙的愛 (1969)    
    回來安平港 (1970)    
    少女红绿灯 (1972)    
    婚姻的煩惱 (1972)    
    走馬燈 (1972)    
    蓋世拳 (1972)    
    猛龍追踪 (1973)    
    猛獅 (1974)