Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳良(1)
Chan Leung (3)  ♂





 
Filmography (1979-1986)
 
  演員 (53 films)
    雜家小子 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    零點三八 (1980)    
    名劍 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    風塵 (1980)    
    花靚仔 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    阿Sir劈砲 (1980)    
    爛命一條 (1980)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981) ... 楊護院
    千王鬥千霸 (1981)    
    無毒不丈夫 (1981)    
    何方神聖 (1981)    
    金殺手 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    綠印 (1981)    
    凶蠍 (1981)    
    煲車 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    橫掃魚蛋檔 (1982)    
    提防小手 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    殺入愛情街 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    冷血紅番 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    獵頭 (1982)    
    罪惡煞星 (1983)    
    火拼油尖區 (1983)    
    A計劃 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    血汗金錢 (1983)    
    岩晒KEY (1983)    
    波牛 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    公僕 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    傻探出更 (1984)    
    冷血屠夫 (1985)    
    連環炮 (1986)