Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范傑
Fan Jie  ♂


 
Filmography (1953-1982)
 
  攝影 (71 films)
    鴛鴦劫 (1953)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    菊子姑娘 (1956)    
    亡魂谷 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    空中小姐 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    家有喜事 (1959)    
    紅男綠女 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    母與女 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    體育皇后 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    賊美人 (1961)    
    萍水奇緣 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    花好月圓 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    人之初 (1963)    
    南北喜相逢 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    寶蓮燈 (1964)    
    蘇小妹 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    麒麟送子 (1967)    
    紅梅閣 (1968)    
    逃 (1968)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    試情記 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    神龍奇俠 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    關不住的春光 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    血愛 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    女魔 (1974)    
    猴拳寇四 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    大毒后 (1976)    
    狼來了 (1982)