Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
范傑
Fan Jie  ♂


 
Filmography (1953-1982)
 
  攝影 (71 films)
    鴛鴦劫 (1953)    
    菊子姑娘 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    漁歌 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    家有喜事 (1959)    
    空中小姐 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    快樂天使 (1960)    
    心心相印 (1960)    
    紅男綠女 (1960)    
    殺機重重 (1960)    
    母與女 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    辮子姑娘 (1960)    
    賊美人 (1961)    
    體育皇后 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    愛的教育 (1961)    
    花好月圓 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    南北一家親 (1962)    
    珍珠淚 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    鶯歌燕舞 (1963)    
    人之初 (1963)    
    寶蓮燈 (1964)    
    南北喜相逢 (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    麒麟送子 (1967)    
    蘇小妹 (1967)    
    青春夢 (1967)    
    血酒紅玫瑰 (1968)    
    描金鳳 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    青春的旋律 (1968)    
    紅梅閣 (1968)    
    逃 (1968)    
    試情記 (1969)    
    蓮花寨 (1969)    
    乘龍快婿 (1969)    
    孫悟空大鬧香港 (1969)    
    狼與狼 (1969)    
    關不住的春光 (1970)    
    馬家溝 (1970)    
    神龍奇俠 (1970)    
    浮雲朵朵 (1970)    
    家有賢妻 (1970)    
    恭喜發財 (1970)    
    龍兄虎弟 (1972)    
    血愛 (1972)    
    男子漢 (1973)    
    強龍惡寇 (1973)    
    搖錢樹 (1973)    
    猴拳寇四 (1974)    
    大鄉里 (1974)    
    女魔 (1974)    
    大毒后 (1976)    
    狼來了 (1982)