Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
洛奇(1)
Lok Kei (1)  ♂





 
Filmography (1958-1964)
 
  演員 (21 films)
    全家福 (1958)    
    妙手回春 (1958)    
    嬉春圖 (1959)    
    滿堂紅 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    慾網 (1959)    
    狂戀 (1960)    
    倩女幽魂 (1960)    
    桃色風雲 (1960)    
    後門 (1960)    
    兩代女性 (1960)    
    曉風殘月 (1960) ... 亨利
    儂本多情 (1961)    
    手鎗 (1961)    
    不了情 (1961) ... 陸瑞生
    旅館鴛鴦 (1962)    
    武則天 (1963)    
    花團錦簇 (1963)    
    西太后與珍妃 (1964) ... 恭親王-奕訢
    萬花迎春 (1964)    
    大馬戲團 (1964) ... 程凡