Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何婉怡
Hoh Yuen-Yi
 
Filmography (1981-1985)
 
  服裝 (38 films)
    南北獅王 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    2.5 cm (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    城寨出來者 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    武林聖火令 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    星際鈍胎 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    青蛙王子 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    鬼馬神偷 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    連體 (1984)    
    窺情 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    山東狂人 (1985)