Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧瑞蓮(2)
Lo Shui-Lin (2)
 
Filmography (1974-2007)
 
  化妝 (136 films)
    醉拳 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    師爸 (1980)    
    兵來賊擋 (1980)    
    天堂夢 (1980)    
    忌廉溝鮮奶 (1981)    
    青春1000日 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    細圈仔 (1982)    
    拍拖更 (1982)    
    拖手仔 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    八彩林亞珍 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    盟 (1983)    
    三勇士 (1983)    
    碼頭 (1983)    
    靈氣逼人 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    聖誕奇遇結良緣 (1985)    
    夢中人 (1986)    
    皇家飯 (1986)    
    代客泊車 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    老娘夠騷 (1986)    
    鬼咁有緣 (1986)    
    龍在江湖 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    最後勝利 (1987)    
    城市麗人 (1987)    
    鬼馬校園 (1987)    
    秋天的童話 (1987)    
    鐵血騎警 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    天官賜福 (1987)    
    通天大盜 (1987)    
    赤膽情 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    血夜天使 (1988)    
    天羅地網 (1988)    
    獵鷹行動 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    郁達夫傳奇 (1988)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    富貴再逼人 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    說謊的女人 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    富貴再三逼人 (1989)    
    驚魂記 (1989)    
    法內情大結局 (1989)    
    八兩金 (1989)    
    賭神 (1989)    
    三狼奇案 (1989)    
    忠義群英 (1989)    
    殺手蝴蝶夢 (1989)    
    開心鬼救開心鬼 (1990)    
    漫畫奇俠 (1990)    
    老虎出更2 (1990)    
    阿飛正傳 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    省港旗兵第四集地下通道 (1990)    
    小心間諜 (1990)    
    亂世兒女 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991)    
    子彈出租 (1991)    
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    玉蒲團之偷情寶鑑 (1991)    
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    賭王至尊 (1991)    
    馬路英雄 (1991)    
    雙城故事 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    何日君再來 (1991)    
    五個寂寞的心 (1992)    
    黑星風雲 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    妖獸都市 (1992)    
    警察故事III超級警察 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    夢醒時分 (1992)    
    廟街十二少 (1992)    
    黃飛鴻笑傳 (1992)    
    特區羞草二人組 (1992)    
    蠍子 (1992)    
    痴情快婿 (1992)    
    機Boy小子之真假威龍 (1992)    
    方世玉 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    黑豹 (1993)    
    特異女朋友 (1993)    
    火舞風雲之北妹 (1993)    
    秘密檔案之殺馬行動 (1993)    
    蠍子之滅殺行動 (1993)    
    雨夜天魔 (1993)    
    綁架黃七輝 (1993)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    霸海紅英 (1993)    
    重案組 (1993)    
    省港大追擊 (1993)    
    搭錯情人上錯床 (1993)    
    黃飛鴻對黃飛鴻 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    黃鶯大戰阿拉丁 (1993)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    獄鳳2 (1993)    
    播種情人 (1994)    
    越殺 (1994)    
    洪熙官 (1994)    
    地獄來客 (1994)    
    陰陽錯Q版 (1994)    
    錦繡前程 (1994)    
    情歸何處 (1994)    
    我友張來 (1994)    
    給爸爸的信 (1995)    
    女人四十 (1995)    
    朋友妻 (1995)    
    大冒險家 (1995)    
    落難賊鴛鴦 (1995)    
    戇男三十九 (1996)    
    虎度門 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    黑玫瑰義結金蘭 (1997)    
    邪教檔案之末日風暴 (1998)    
    砵蘭街馬王 (2000)    
    獸性難馴 (2001)    
    零二房間 (2002)    
    七擒七縱七色狼 (2007)    
  演員 (1 film)
    肥貓流浪記 (1988)    
  服裝 (7 films)
    不再有春天 (1974)    
    南北醉拳 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    撞到正 (1980)    
    死亡塔 (1981)    
    胡越的故事 (1981)    
    失業生 (1981)