Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙雄成
Chao Hsiung-Cheng
 
Filmography (1979-1985)
 
  剪接 (28 films)
    秋蓮 (1979)    
    鬼搭手 (1979)    
    鈑公雞 (1980)    
    不如歸去 (1980)    
    醉步迷猴 (1980)    
    蘭花草 (1980)    
    冰雪情關英雄膽 (1981)    
    佻皮俏冤家 (1981)    
    亡命黑名單 (1981)    
    魔體怪譚 (1982)    
    狀元媒 (1982)    
    三聲無奈誰的錯 (1982)    
    失節 (1982)    
    神探梟雄 (1982)    
    七武士 (1982)    
    百分滿點 (1982)    
    大追擊 (1982)    
    神勇女煞星 (1982)    
    愛的羽毛在飄 (1982)    
    憤怒的玫瑰 (1982)    
    冒泡的小妞 (1982)    
    三大名捕會京師 (1983)    
    山T老夫子 (1983)    
    觀音菩薩 (1983)    
    誘惑 (1983)    
    進攻要塞地 (1983)    
    少林與太極 (1983)    
    賣妻 (1985)