Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊錦珍
Yeung Gam-Jan
 
Filmography (1984-1995)
 
  服裝 (21 films)
    多情種 (1984)    
    英雄本色 (1986)    
    監獄風雲 (1987)    
    女子監獄 (1988)    
    情義心 (1988)    
    單身貴族 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    再見王老五 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    審死官 (1992)    
    禁色 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    城市獵人 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    濟公 (1993)    
    破壞之王 (1994)    
    無味神探 (1995)