Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊錦珍
Yeung Gam-Jan
 
Filmography (1984-1995)
 
  服裝 (21 films)
    多情種 (1984)    
    英雄本色 (1986)    
    監獄風雲 (1987)    
    情義心 (1988)    
    女子監獄 (1988)    
    再見王老五 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    老豆唔怕多 (1991)    
    黑雪 (1991)    
    禁色 (1992)    
    家有囍事 (1992)    
    審死官 (1992)    
    赤腳小子 (1993)    
    濟公 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    現代豪俠傳 (1993)    
    破壞之王 (1994)    
    無味神探 (1995)