Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
蔣金名
Cheung Gam-Ming
Aliases:  蔣金銘
 
Filmography (1948-1957)
 
  副導演 (1 film)
    虎穴龍潭 (1951)    
  監製 (1 film)
    胡惠乾打機房 (1950)    
  導演 (1 film)
    大破連環寨 (1951)    
  場記 (5 films)
    銅鎚俠大戰九花娘 (1948)    
    天下婦人心 (1948)    
    孤兒淚 (1949)    
    小老虎大戰殺人王 (1949)    
    怪俠飛天龍 (1949)    
  編劇 (9 films)
    七劍十三俠 (下集) (1949)    
    七劍十三俠 (上集) (1949)    
    七劍十三俠 (三集) (1949)    
    七劍十三俠(四集) (1950)    
    火燒平陽城(下集) (1950)    
    火燒平陽城(上集) (1950)    
    胡惠乾打機房 (1950)    
    方世玉遠征巨靈峰 (1951)    
    龍鳳雙劍俠 (1957)