Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何其昌
Ho Kei-Cheong  ♂





 
Filmography (1971-1984)
 
  動作設計 (3 films)
    佛山贊先生 (1978)    
    少林佛家大道 (1980)    
    雲崗遊俠 (1984)    
  副導演 (1 film)
    火拼油尖區 (1983)    
  演員 (82 films)
    鏢旗飛揚 (1971)    
    盜兵符 (1971)    
    三十六殺手 (1971) ... -
    四騎士 (1972)    
    黑店 (1972)    
    壁虎 (1972)    
    水滸傳 (1972)    
    仇連環 (1972)    
    方世玉 (1972)    
    黃飛鴻 (1973)    
    五虎將 (1973)    
    硬漢功夫本 (1973)    
    大海盜 (1973)    
    魔鬼天使 (1973)    
    蕩寇誌 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    土匪 (1973)    
    警察 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    小雜種 (1973)    
    刺馬 (1973)    
    過關斬將 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    頂天立地 (1973)    
    危機四伏 (1974)    
    方世玉與洪熙官 (1974)    
    電單車 (1974)    
    朋友 (1974)    
    洪拳與詠春 (1974)    
    少林子弟 (1974)    
    奪命刺客 (1974)    
    赤膽好漢 (1974)    
    七金屍 (1974)    
    舞衣 (1974)    
    色慾和尚 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    神打 (1975)    
    色慾和尚 (1975)    
    後生 (1975)    
    油鬼子 (1976)    
    陸阿采與黃飛鴻 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    玩火的人 (1977)    
    天螺大破五行陣 (1977)    
    四大門派 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    面懵心精 (1977)    
    殺出重圍 (1978)    
    湮報復 (1978)    
    白粉雙雄 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    洪拳大師 (1978)    
    佛山贊先生 (1978)    
    少林卅六房 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    猴形扣手 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    截拳鷹爪功 (1979)    
    偷渡來客 (1979)    
    龍虎門 (1979)    
    無招勝有招 (1979)    
    踢館 (1979)    
    豪俠 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    發圍 (1980)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    武狀元 (1980)    
    踢竇 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    識英雄重英雄 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    老鼠街 (1981)    
    長輩 (1981)    
    武館 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    十八般武藝 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    火拼油尖區 (1983)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    四大少林寺 (1984)