Display [English] [Big5] [UTF-8]
You are currently displaying Big5
李波(1)
Li Bo (1)  ♂





 
Filmography (1980-2003)
 
  演員 (19 films)
    大地親情 (1980)    
    就是溜溜的她 (1980) ... 利華企業公司職員
    鬼圖 (1980)    
    天涼好個秋 (1980)    
    沙家十五女英豪 (1981)    
    敗家仔 (1981)    
    我是大明星 (1981)    
    俏如彩蠂飛飛飛 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    血戰大二膽 (1982)    
    1938大驚奇 (1983)    
    梅珍 (1987)    
    靚女出征 (1990)    
    櫻花劫 (1992)    
    劍奴 (1993)    
    新搭錯車 (1995)    
    黑金 (1997)    
    女歡 (1999)    
    野蠻小子 (2003)