Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
徐德利
Hsu Te-Li
 
Filmography (1968-1982)
 
  攝影 (25 films)
    獨眼貓 (1968)    
    血戰八大盜 (1968)    
    獨臂空手刀 (1970)    
    歡天喜地 (1971)    
    仙妻 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    鬼新娘 (1972)    
    愛情在春天 (1974)    
    玩命 (1975)    
    洪拳小子 (1975)    
    杜鵑花開時 (1977)    
    微笑 (1977)    
    超級戀愛 (1977)    
    彩雲在飛躍 (1977)    
    女生追男生 (1977)    
    龍威山莊 (1978)    
    一代英豪 (1979)    
    花伴舞春風 (1980)    
    一溪流水 (1980)    
    溫拿五虎 (1981)    
    阿財笑譚 (1981)    
    摩登情報員 (1981)    
    媽!不要死在我背上! (1981)    
    新運河殉情記 (1982)    
    龍頭老大 (1982)