Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎世傑
Li Shih-Chieh  ♂
Aliases:  黎世杰
 
Filmography (1973-2014)
 
  攝影 (57 films)
    神龍猛虎殺大賊 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    鍾馗嫁妹 (1976)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    劍霜刃 (1976)    
    人虎戀 (1977)    
    金尼姑 (1977)    
    臭頭小子 (1978)    
    猴駙馬 (1978)    
    孫臏下山鬥龐涓 (1979)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    蛭魔女 (1980)    
    鬼圖 (1980)    
    七巧鳳凰碧玉刀 (1980)    
    邪魔 (1981)    
    闖王李自成 (1981)    
    血雨鴛鴦奪魂笛 (1981)    
    邪妻 (1981)    
    醜人多作怪 (1981)    
    邪魔女 (1982)    
    龍虎旋風 (1982)    
    飛頭魔女 (1982)    
    要命毒狐狸 (1982)    
    小鬼難纏 (1983)    
    血染風采 (1985)    
    五府千歲與嬰仔公 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    野玫瑰 (1987)    
    情鎖高危日 (1988)    
    紅塵有愛 (1988)    
    我倆有明天 (1988)    
    血愛遊戲 (1988)    
    青春殺人曲 (1988)    
    欲網挑情 (1988)    
    淑女情挑 (1988)    
    情火 (1988)    
    淑女惡男 (1988)    
    野草鹹花 (1989)    
    蝶殺 (1989)    
    不是紅杏也出牆 (1989)    
    向異域挑戰 (1991)    
    零時十分 (1991)    
    黑道女霸王 (1992)    
    黑獄群龍會 (1992)    
    愛殺 (1993)    
    紋身女郎 (1993)    
    臥底神算 (1993)    
    鍾馗嫁妹 (1994)    
    生死一線 (1994)    
    東方武神 (1995)    
    伙頭大將軍 (1997)    
    雌虎威龍 (1997)    
    人皮屍畫 (1999)    
    李逵傳奇 (1999)    
    大玩家 (2010)    
    化妝師 (2014)    
  導演 (1 film)
    闖王李自成 (1981)    
  執行導演 (1 film)
    猴駙馬 (1978)