Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
閔大鈞
Ming Ta-Chun
 
Filmography (1956-1975)
 
  副導演 (10 films)
    西廂記 (1965)    
    觀世音 (1967)    
    黑鷹 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    三笑 (1969)    
    兒女是我們的 (1970)    
    忠烈圖 (1975)    
  演員 (1 film)
    入室佳人 (1960) ... 同學已
  場記 (13 films)
    驚魂記 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    空中小姐 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    春潮 (1960)    
    情深似海 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    紅樓電影 (1960)    
    星星、月亮、太陽(下) (1961)    
    古墓俠侶 (1961)    
    星星、月亮、太陽(上) (1961)    
    遊戲人間 (1961)    
    梁山伯與祝英台 (1963)