Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
綦湘棠
Kei Seung-Tong  ♂


 
Filmography (1956-1966)
 
  錄音 (1 film)
    粉紅色的兇手 (1959)    
  演員 (2 films)
    游龍戲鳳 (1957)    
    一段情 (1962)    
  配樂 (69 films)
    青山翠谷 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    金鳳 (1956)    
    春色惱人 (1956)    
    面子問題 (1956)    
    梅姑 (1956)    
    娘惹與峇峇 (1956)    
    風雨牛車水 (1956)    
    曼波女郎 (1957)    
    金蓮花 (1957)    
    亡魂谷 (1957)    
    無頭案 (1957)    
    天作之合 (1957)    
    兩傻大鬧攝影場 (1957)    
    四千金 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    提防小手 (1958)    
    一夜風流 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    呂四娘 (1958)    
    小情人 (1958)    
    慾網 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    青春兒女 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    姊妹花 (1959)    
    蘭閨風雲 (1959)    
    兒女英雄傳 (1959)    
    天長地久 (1959)    
    童軍教練 (1959)    
    玉女私情 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    千金小姐 (1959)    
    兩傻大鬧太空 (1959)    
    飛來艷福 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    三星伴明 (1959)    
    迷魂曲 (1959)    
    香車美人 (1959)    
    春潮 (1960)    
    玉樓三鳳 (1960)    
    鐵臂金剛 (1960)    
    母與女 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    後門 (1960)    
    野姑娘 (1960)    
    溫柔卿 (1960)    
    蕉風椰雨 (1960)    
    曉風殘月 (1960)    
    古屋疑雲 (1960)    
    街童 (1960)    
    愛的教育 (1961)    
    無語問蒼天 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    金喇叭 (1961)    
    紅頻青燈未了情 (1961)    
    傻偵探 (1962)    
    萍水奇緣 (1962)    
    琴台淚影 (1962)    
    火中蓮 (1962)    
    好事成雙 (1962)    
    一段情 (1962)    
    人之初 (1963)    
    啼笑姻緣(上集) (1964)    
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    深宮怨 (1964)    
    亂世兒女 (1966)