Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊一萍
Yeung Yat-Ping  ♂
 
Filmography (1935-1960)
 
  化妝 (1 film)
    卿本佳人 (1947)    
  美術 (1 film)
    神秘之夜 (1937)    
  道具 (12 films)
    刁蠻宮主 (1948)    
    不如歸 (1949)    
    司馬夫大破密糖黨 (1949)    
    腸斷十八年 (1950)    
    暴雨寒梅 (1950)    
    原子飛劍俠 (1951)    
    對錯親家 (1951)    
    蠶蟲師爺 (1952)    
    傻人艷福 (1952)    
    搖山奪艷記 (1953)    
    白娘娘借屍還魂 (1959)    
    哪吒蛇山救母 (1960)    
  演員 (14 films)
    新洛陽橋 (1935)    
    梁天來告御狀 (1935)    
    午夜殭屍 (1936)    
    妻多夫賤續集 (1937) ... 三子
    女鏢師 (1941)    
    出牆紅杏 (1941)    
    金粉世家(上下集) (1948) ... 李先生
    司馬夫大破密糖黨 (1949) ... 友人乙
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 老陳
    海角沉冤 (1949) ... 日軍司令官
    姑嫂墳 (1949)    
    孽海癡魂(上集) (1949) ... 老陳
    對錯親家 (1951) ... 掌櫃
    怨女情癡 (1953) ... 檢察官