Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉國治
Yip Kwok-Chi
 
Filmography (1976-2007)
 
  製片 (3 films)
    東方快車 (1996)    
    古惑奇兵之兵行險著 (1996)    
    殺手輓歌 (2000)    
  美術 (6 films)
    最後一擊 (1989)    
    猛鬼諾言 (2000)    
    9月9 (2000)    
    新江山美人 (2004)    
    少年陳真 (2004)    
    新傾國傾城 (2005)    
  道具 (56 films)
    南拳北腿 (1976)    
    十大殺手 (1977)    
    山中傳奇 (1979)    
    地獄無門 (1980)    
    龍形摩橋 (1980)    
    越戰僅存者 (1980)    
    拜錯師父叩錯頭 (1981)    
    摩登雜差 (1982)    
    退休探長 (1983)    
    好彩撞到你 (1984)    
    法外情 (1985)    
    龍的心 (1985)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    表哥到 (1987)    
    最後一戰 (1987)    
    殺出黃國 (1988)    
    半暹降 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    烈火街頭 (1989)    
    愛人同志 (1989)    
    鬼幹部 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    漫畫威龍 (1992)    
    哎也女朋友 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    大八掛 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
    男與女 (1993)    
    畫皮之陰陽法王 (1993)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    旺角的天空 (1995)    
    旺角的天空2男燒衣 (1996)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    新唐山大兄 (1998)    
    黃金惡夢 (1999)    
    追金行動 (1999)    
    楊月樓傳 (1999)    
    死亡網絡 (2000)    
    旺角的天空3終極邊緣 (2000)    
    白色風暴 (2000)    
    撞鬼你之血光之災 (2000)    
    變態殺人狂 (2000)    
    浪漫鎗聲 (2000)    
    愛殺2000 (2000)    
    童黨2001 (2001)    
    飛哥傳奇 (2001)    
    橫行霸盜 (2002)    
    網劫 (2003)    
    拳王 (2003)    
    龍虎英雄 (2003)    
    天地有情 (2003)    
    古宅魅影 (2004)    
    新忠烈圖 (2007)    
  策劃 (1 film)
    絕代艷星寶蓮的一生 (2002)    
  服裝 (1 film)
    空山靈雨 (1979)